Kao i svake godine, Novi Sad tokom leta živi, najviše, kroz muziku. Sami početak najtoplijeg godišnjeg doba obeležio je Tamburica fest, tokom kojeg je nastupilo više od 700 izvođača iz 8 zemalja. Jul mesec je, ne samo u Novom Sadu, već i širom Evrope i sveta, mnogima rezervisan za Exit Festival. Naš najveći i najpoznatiji festival doveo je u naš grad preko 60.000 turista iz 90 različitih zemalja i tako nastavio da postavlja nove rekorde. Mnogo je događaja i festivala u letnjem periodu i kada bismo sve nabrajali i opisivali, sadržao bi ovaj tekst dobrih 5-6 stranica. Umesto toga izdvojićemo još jedan spektakularni događaj koji se održao krajem avgusta – Festival uličnih svirača.

Restoran Sat, kao što smo pomenuli, pored domaćih posetilaca često ima priliku da ugosti strane turiste koji dolaze u naš grad iz različitih razloga. Mi pomno pratimo dešavanja u Novom Sadu, a naročito ona koja se održavaju na Petrovaradinskoj tvrđavi i trudimo se da budemo deo što je moguće većeg broja događaja. Uz razna partnerstva i saradnje svoj doprinos najčešće dajemo kroz ono što najbolje radimo – pripremanje hrane.

Tokom organizacije ovogodišnjeg Exit festivala ostvarili smo poslovnu saradnju sa tri firme koje čiji radnici su se hranili iz naše kuhinje tokom mesec dana, koliko su im trajale obaveze vezane za festival. To su Mobil sistemi (zaduženi sa higijenu tokom trajanja festivala), Stage Pro iz Čačka (postavka montažno-demontažnih podesta i stepenica) i NS Power Crew (ekipa koja je zadužena da strujno napajanje bude u perfektnom stanju tokom festivala). Preko 50 radnika je imalo obezbeđen doručak, ručak i večeru, a naša kuhinja je sve to ispratila uz redovne restoranske potrebe.

Možemo sa ponosmo reći da smo tokom leta doživeli mnogo lepih i veselih trenutaka, kako u restoranu – tako i na samoj tvrđavi, ali istaći i kvalitetne poslovne saradnje sa organizacijama od kojih neke imaju status i u svetskim okvirima. Naše najveće zadovoljstvo proizilazi iz toga što ta partnerstva traju godinama, a to je više nego dobar pokazatelj koliko ozbiljno i posvećeno pristupamo poslovanju.

sve vrste saradnja i organizacije događaja više se informišite ovde.

Dobrodošli na tvrđavu!

TAGOVI: