Verovatno najkompleksnija stvar kod svakog teksta jeste uvodna rečenica. „Kako će izgledati…“, „da li će dobro uvesti u tekst…“, „ima li uopšte smisla sa temom o kojoj želimo da pišemo…“, samo su neke od misli koje se u tom trenutku motaju po glavi. Ipak, ovaj put nećemo okolišati. U daljem delu teksta čitaćete o našem restoranu i mogućnostima koje vam pruža.

Znate da su svi naši gosti, redovni, povremeni i oni budući, uvek dobrodošli kod nas bez ikakve najave. Svakako, rezervacije su uvek dobrodošle kako biste na vreme obezbedili baš ono mesto koje ste želeli. Bilo da je restoranska sala, letnja ili zimska bašta (u zavisnosti od godišnjih doba), doživećete posebne trenutke. Kako zbog magičnog ambijenta, tako i zbog izvrsne i ukusne hrane.

Ako je razlog vaše posete poslovne prirode, uvek možete da računate na privatnost i uslove radne atmosfere, uz kvalitetan zalogaj i raznovrstan izbor kvalitetnih vina. Seminare ili poslovne prezentacije organizujte u saradnji sa našim osobljem i ostanite fokusirani na svoj rad, ili proslavite jubilej na atraktivnoj lokaciji uz profesionalnu uslugu.

Za privatne proslave kao što su rođendan, krštenja, venčanja ili proslava (godišnjica) mature, na raspolaganju su vam zatvorena terasa (kapaciteta oko 70 osoba) i restoranska sala (kapaciteta oko 120 osoba). Mi ćemo vam omogućiti veče za pamćenje, vaši gosti će uživati u pogledu na Novi Sad, a vi ćete se osećati opušteno baš kao i svi vaši gosti.

Tvrđava je mesto koje sa sobom nosi toliko značajnih stvari za naš grad, sugrađane i okolinu. Ta značenja su od istorijskog, kulturološkog, ali i turističkog značaja. Mi svakodnevno uživamo u čarima ovog mesta i verujte, nikada nam ne dosadi. Niti će. Jer iako deluje isto, pogled na Novi Sad je svaki dan drugačiji. Sitnice i detalji određuju svakodnevnicu. Za nekoga je i Dunav isti svakoga dana, dok ima i onih koji sažive sa rekom i svakodnevno ispraćaju nove tokove, svesni da ono što je tu danas neće biti sutra.

Uživajte u svakom danu, u svakoj sitnici. Dobrim stvarima se vredi vraćati.

Dobrodošli na tvrđavu!