Novogodišnji doček u restoranu Sat!

Decembar je stigao, pripreme za doček su uveliko počele. Neki su već odlučili gde će proslaviti najluđu noć, neki još uvek razmišljaju, traže, biraju…

Restoran Sat se ove godine potrudio i za novogodišnju noć pripremio četiri različita menija. U ambijentu sale čija arhitektura kombinuje stari i novi vek, kulinarskim veštinama koje se zasnivaju na tradicionalnim recepturama i veseloj atmosferi koju će Miloš Miša Jovičić  doneti kroz savremene tonove, garantujemo vam nezaboravan doček koji ćete dugo pamtiti.

U ponoć vas čeka posebno iznenađenje. Ako ste novosađanin znate i sami. Ukoliko ipak niste, pitajte poznanike. Ne postoji lepši pogled na fantastični novogodišnji vatromet od terase Petrovaradinske tvrđave.

Zimsku baštu smo namenili onima koji bi bez mnogo galame da uživaju u pogledu. Ove godine mesto u bašti se može rezervisati uz restoransku „a la cart“ ponudu, bez posebno pripremljenih menija.

Rezervacije možete vršiti na broj +381 61/189-04-21, a kompletnu ponudu sva četiri menija potražite na naslovnoj strani našeg sajta.

Dobrodošli!

Restoran Sat