Jul mesec rezervisan je za jedan od najpopularnijih evropskih i svetskih muzičkih festivala. To kažemo jer nagrade i pohvale koje Exit osvaja dugi niz godina govore za sebe. Kako smo 365 dana u godini prisutni na Petrovaradinskoj tvrđavi, jednim delom se i sami osećamo kao domaćini festivala.

Osim bogatog i raznovrsnog muzičkog programa, festivalske dane (kao i one pre i posle samog festivala) krasi zavidan broj posetilaca, kako iz zemlje i regiona, tako i iz Evrope i ostatka sveta. Mi novosađani se tada osećamo kao da smo svetskom centru zbivanja, a kultura nam nalaže da pre svega budemo dostojni domaćini. I sve je nekako, tokom trajanja festivala, podređeno turističkoj ponudi.

U restoranu Sat se uvek trudimo da naša ponuda bude dostupna široj javnosti, a da to bude u skladu sa dešavanjima i trendovima oko nas. Kako smo već pomenuli da smo, maltene, 365 dana na usluzi svim gostima tvrđave, tako je i tokom trajanja Exit festivala. Zato nam je važno da istaknemo da, osim što smo jedini ugostiteljski objekat koji je otvoren za goste tokom svih trajanja dana festivala, restoran radi u punom kapacitetu sa kompletnom ponudom.

Još jedna bitna stavka je način plaćanja. Poznato je već dugi niz godina da se tokom trajanja festivala na tvrđavi trguje festivalskim novcem (tokenima, specijalnim karticama na koje se uplaćuju sredstva itd.). Nekada to ume da bude naporno, da se čekaju redovi da bi se uplatila sredstva, pa se dodatno čeka red na šanku… A sve to možete rešiti i na mnogo lakši način – dolaskom u restoran Sat. Plaćanje u našem restoranu vrši se isključivo gotovinom ili platnim karticama, a ponuda hrane i pića je i više nego izdašna.

Zato upamtite, vaš boravak na tvrđavi neka obeleži pre svega dobar provod, druženje i uživanje u hitovima desetina domaćih i svetskih muzičkih izvođača na jednom od najvećih muzičkih festivala u Evropi i svetu. Za sve ostalo pobrinućemo se mi u restoranu Sat, vaše je samo da nas posetite.

Dobrodošli na Petrovaradinsku tvrđavu, domaćina Exit festivala i u restoran koji je uvek vama na usluzi!

TAGOVI: