Nije uvek lak izbor izabrati mesto na kome ćete organizovati vašu proslavu, bilo da je to rođendan, krštenje, svadba, matura ili neki poslovni seminar, prezentacija ili jubilej. Često su najvažnije stvari na koje se obraća pažnja pri odabiru lokacija, kapacitet, ponuda i usluga.

Restoran Sat nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a pozicioniran je tako da se iz naše bašte prostire predivan pogled na Frušku goru, Dunav i Novi Sad. Takođe, specifičnost lokacije restorana je u tome što se nalazi van grada i velikih gužvi, a udaljenost od samog centra je svega nekoliko minuta vožnje automobilom.

Sala restorana oslikava ambijent tradicije, kako same tvrđave, tako i podneblja i naroda koji su ovim lokalitetom obitavali kroz vekove. U svim tim istorijskim bogatstvima može da uživa do 120 osoba na vašoj proslavi. Ako vam je ipak bitniji pogled, zatvorena bašta restorana raspolaže sa 72 sedeća mesta i odiše malo modernijim enterijerom i svakako magičnim pogledom.

Priprema tradicionalnih specijaliteta je naše drugo ime. Za vaše proslave možete odabrati i postojeću ponudu iz menija restorana, a na raspolaganju smo vam za sve vaše predloge i želje kada je u pitanju ponuda hrane. Osim uobičajene ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, veoma se ponosimo našom vinskom kartom i saradnjom sa najboljim vinarijama.

Kada je usluga u pitanju, možemo se pohvaliti da naše osoblje poseduje dugogodišnje iskustvo u pripremi, organizaciji i realizaciji svih vrsta događaja – kako kuhinja, tako i uslužno osoblje. Sve to može i kvantitativno da se prikaže u hiljadama zadovoljnih gostiju.

Mi smo se potrudili da vam približimo našu ponudu, ali iskustvo je moguće doživeti isključivo ukoliko odaberete da organizaciju vaše proslave poverite nama.

Dobrodošli na tvrđavu!