Praznični period je sada već iza nas i lagano se vraćamo u redovne, svakodnevne obaveze kako privatne, tako i poslovne. Kažu da kada odabereš da radiš posao koji voliš nećeš raditi ni jedan dan u životu. Mi u restoranu Sat kažemo da kada se poslovni sastanci održavaju u našem restoranu poslovi se zaključuju na obostrano zadovoljstvo, dok ni jedna strana nema osećaj da je sastanak zaista poslovan.

Možda sada mislite da to baš i nema nekog značaja, da nije važno kako ćete se osećati u nekom objektu dok ste na poslovnom ručku. Međutim, uverićemo vas da je baš to jedna od glavnih stavki koja će vas kao domaćina sastanka prikazati vašim partnerima u najboljem svetlu.

Osnovna stvar koju morate imati u vidu je pristup i obučenost osoblja. Nije isto posluživati zaljubljeni par, porodicu ili prijatelje, i poslovne sastanke. Od velike je važnosti da osoblje koje vam pruža uslugu poseduje manire dostojne važnih poslovnih sastanaka. To će ostaviti pozitivan utisak na vaše saradnike, uvideće da ste osoba koja pravi dobre izbore.

Lokacija i prostor su takođe bitna stvar kada organizujete poslovni ručak ili večeru. Ukoliko se sastajete sa inostranim partnerima, tvrđava je lokalitet koji pruža istorijsku i kulturološku sliku o gradu domaćina, što će ostaviti pozitivan utisak na njih. Takođe, u našoj letnjoj bašti svojim poslovnim partnerima možete priuštiti opuštenu radnu atmosferu sa pogledom na Novi Sad, Frušku Goru i Dunav.

Pored svega navedenog, uticaj sastanaka ove vrste daje i na značaju vremena. Kada su u pitanju “suvi radni sastanci”, efikasnost istih opada sa vremenom. Ipak, manje formalna atmosfera će opustiti i vas i vaše saradnike, pružiti osećaj samopouzdanja i smirenosti u komunikaciji.

Nadamo se da nećete mnogo razmišljati i da će vam ove informacije pomoći u odabiru lokacije za vaš poslovni sastanak. Pored toga restoran Sat se potrudio da vam uz sve kvalitete koje nudi kroz lokaciju, hranu i piće, maksimalno olakša i rezervacije. Možete ih izvršiti online samo jednim klikom ovde.

Dobrodošli!