Poslovni događaji specifični su po mnogo čemu. Počevši od poslovnog ručka, preko seminara, „team building“-a, pa sve do poslovnih proslava i jubileja, svakom od pomenutih dešavanja se pristupa veoma ozbiljno i sa mnogo posvećenosti.

Sigurno ste, bezmalo puta, kada vam dođu poslovni partneri (što domaći što inostrani), razmišljali koje to mesto odiše kulturološkim vrednostima ovih krajeva, ukusnom hranom i kvalitetnom uslugom, koje je izdvojeno od gradske gužve, a dovoljno blizu da ih ne zamarate dugom vožnjom. Sigurno ste uvek pronašli neko rešenje, ali da li je to rešenje bilo pravo?

Verovatno najveći simboli grada jesu petrovaradinska tvrđava i sat kula, ujedno i mesto koje će svako ko nije iz Novog Sada želeti da poseti svaki put kada se nađe u našem divnom gradu. Kada ste se već našli na najvišem gradskom uzvišenju, tu ćete pronaći i restoran Sat. Restoran koji nudi sve ono što je vama potrebno. Od poslovnog ručka, do poslovne proslave. Od sastanka dve osobe, do proslave za 120 osoba.

Restoran Sat, iako sa druge strane reke, zapravo je nadomak centra grada i za svega nekoliko minuta vožnje stižete do nas. Ukusi koje serviramo jesu ono čime se najviše ponosimo. Tome svedoči i podatak da smo jedini ugostiteljski objekat u Srbiji koji ribu priprema pomoću Helia smoker-a, uređaja koji istovremeno peče i dimi ribu, uz 0% gubitka telesne mase. Kao još jednu ključnu stavku idvojili bismo naše profesionalno osoblje koje će u svakom trenutku znati kako i na koji način da vas usluži.

Ukoliko postoji potreba, na raspolaganju vam može biti i tamburaški ansambl koji će upotpuniti vaš boravak u našem restoranu tradicionalnim zvucima tamburice.

Ponudu organizacije događaja pogledajte ovde.

Dobrodošli!

Restoran Sat